Saturday, January 21, 2006

update

t.v. Gamlebyen i Jerusalem
under: aqueduct ved Ceasarea

Heisann godtfolk!

Kort oppdatering fra 'pilgrimmene' i hellig-landet:
Vi har det fortsatt godt - er altsaa ikke blitt utsatt for selvmordsbombere enda. Det var visst en som sprang seg selv i lufta i Tel Aviv her forleden dag, men... det var heldigvis bare han som dode. Antakeligvis funket ikke tennsatsen slik han onsket, den gikk nok av litt for tidlig.

Vi reiser mye med buss i Jerusalem, noe som ofte regnes som litt risikofylt her nede - en slags form for ekstremsport maa vi vel kunne kalle det. OK, nok om slike ting!

Vi har vaert i Akko, Haifa, Karmel-fjellet, Megiddo, Ceasarea... Det har vaert veldig mye aa se, men det er jo kjekt. Masse annet jeg kan fortelle - det tar vi imidlertid paa Israelskvelden!
Eller maa jeg jo nevne at jeg motte min soster + ektemann i Jerusalem. Vi er tilfeldigvis paa ferie her samtidig, saa det er jo supervittig! Maa bare si at jeg har verdens beste soster og svoger!!!

Akkurat naa er vi i Eilat. Hadde egentlig tenkt oss en tur til Petra (i Jordan), men Hans glemte passet i Jerusalem. Saa da finner vi bare paa noe annet - hvilket ikke er noe problem at all. Her henger vi sammen med Gary + 7 andre hyggelige sjeler. Saa vi er en gjeng med folk fra Norge (sef), Israel, New Zealand, Sor-Afrika, USA og Canada.
I morgen drar vi tilbake til Jerusalem, og bor der resten av tida. Tipper vi tar en del utflukter derfra. Eksempelvis Masada, dodehavet, Betlehem, Tel Aviv... Vi faar se hva som skjer!

Be blessed folks!

1 Comments:

Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

Misunnelig, misunnelig, misunneliiig(på melodien til Takk og lov..) Neida misunnelig e æ ikke. Da hadd æ jo itj unt dæ den her turen Torgis og det gjør æ jo, men sjalu det må æ få lov te å vær..

10:15 AM  

Post a Comment

<< Home